ŠIVALNI STROJI ZA POPRAVILO

V čevljarstvu pri izdelavi in popravilu čevljev se uporabljajo različni šivalni stroji. Noben šivalni stroj ne more delati vseh operacij, ki se od njega zahtevajo. Eni stroji so za zgornje dele, eni za podplate, eni pa za popravila.

Vsak je modeliran in skonstruiran tako, da opravlja določeno operacijo, šiva določeno debelino, opravlja popravila.

Žalostno je, ko nekam pridem on, tlači pod stopo dva centimetra material, pravi „Se gre“ stroj pa dvigne stopo deset milimetrov. Seveda gre, kolik časa, dokler ne pride serviser in ne izda računa.

Potem pa pravi“Me je oskubel“, ni te gospod „Oskubel“ sam si se oskubel, ker ne upoštevaš navodila proizvajalca, ne upoštevaš zmožnosti stroja.

Pri nas se šivalni stroji uporabljajo v povprečju petdeset let stari, kako potem naj bodo konkurenčni in kako potem, da naredi izdelek tako kot treba.

Ko pogledam, ko hodim okrog, vsak čevljar ima telefon dražji od šivalnega stroja, na katerem služi in šiva izdelke.

Vsak ima za boljši avto, za stroje boljše, bolj moderne pa nima, kako potem naj stranki naredi kakovostno popravilo.

Bom prikazal, kakšne stroje dobim, nekatere obnovim, je to samo površinska in estetska obnova, sto let star stroj se ne obnovi, da dela kot nov. Govorim za šivalne stroje za popravilo čevljev, galanterije.

Posnamem kakšen film, da se vidi, kaj se dela od teh strojev, ko ga kakšen prodaja, pa pravi“Lepo ohranjen“, „Malo uporabljan“, „Šiva super“, seveda, vsi stroji so starejši od mene, potem delajo „Super“

Zaradi tega sem pri firmi, katero zastopam naročil šivalne stroje, ki se uporabljajo za popravilo in obnovo čevljev, usnjene galanterije, moto opreme.

So to novi stroji, Nov stroj je Nov stroj, nima „Lufta“ lepo teče, še bolj pa dela.

Vsi novi stroji imajo nove motorje, Servo, trošijo elektriko samo takrat ko delajo, ne kot stari motorji delajo skoz.

Razvita sta dva tipa stroja, krajša in daljša roka, ožja in bolj debele, kar se vidi iz priložene specifikacije.

Ne glejte na ceno stroja, glejte, ko pridete v delavnico, da boste kakovostno in učinkovito opravili delo, ki so ga prinesle stranke, stroji tudi imajo dušo, treba jih od časa do časa podmazati.

Treba jih od časa do časa servisirati, kako avto ne pozabite peljati na servis, se ne prepirate, da je ura dela draga, za stroj pa se reče“ Serviser pa me je odderal“

Vse ima svoje parametre, tako tudi stroji, treba jih vzdrževati, negovati, saj polovico tako kot to delate z avti, pa vam bo dolg časa služil, dolg časa menjal avta, ker če ne bi imeli stroja, tudi avta ne bi bilo.

Zdaj pa vam bom predstavil nove in stare stroje, da vidite, kaj vse dobim, ko hodim okrog.

ŠIVALNI STROJI ZA POPRAVILO

Obstaja 4 izdelkov.

Prikazuje 1-4 od 4 izdelkov

Aktivni filtri