21 USNJENI UNIKATNI IZDELKI

Unikatni izdelek, narejen iz usnja pomeni, Originalen, Izviren, Edini, samo eden je lahko unikat, podobne se lahko naredi, original je samo en.

To je Ručni postopek izdelave, ročni postopek barvanja, obdelave, graviranja, šivanja.

Zaradi tega so ti izdelki bistveno dražji, ker se delajo kos po kos. Predvsem je to ročno delo, za posameznega naročnika, ki noče, da imajo vsi enak izdelek, zahteva samo svoj izdelek, original izdelek.

Take izdelke občasno naredim, je to bolj zahtevno delo, iztiskuje dalj časa za izdelavo, nikoli pa ne veste, kakšen bo končni izdelek?

To je izziv za vsakega, ki nekaj takega dela, proizvaja, je to dokaz njegove sposobnosti, večina nas potem dobi certifikat rokodelca, izvirnega izdelka in original predmeta, darila.

To so predmeti, ki se večinoma delajo po naročilu, za darilo ali osebno uporabo.

Take predmete, ki jih izdelujem, delam iz usnja, bom predstavil v tej kategoriji trgovine, da lahko pogledate, ali naročite kakšen izdelek, ki ga naredim.

Izdelujem izdelke v glavnem iz vegetabil usnja, to je naravno strojeno usnje.

Zastopam usnjarno, ki proizvaja vegetabil usnje, zaradi tega imam privilegije, da dobim kakšen kos usnja, posebno izdelan za svojo proizvodnjo.

Usnje potem sam obdelujem, graviram, barvam šivam. Ker sem strojnik, v glavnem orodja izdelujem sam, sam obnavljam stare stroje, ki jih uporabljam pri takšnem delu.

Sam narišem in naredim šablone, priprave ali gravure. Imam skoraj vse stroje za proizvodnjo, tako, da s tem nimam težav.

Predstavil bom izdelke, ki jih naredim, ali sem naredil postopkom unikatnega dela.

21 USNJENI UNIKATNI IZDELKI

Obstaja 12 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 12 izdelkov

Aktivni filtri