PRIHAJA DENAR

Naredite te 5 trikov in boste imeli denar!
Vedno vam zmanjkuje denarja? Ne skrbite več. S pomočjo teh malo trikov prihajajo boljši dnevi.
Denarnica je ena od stvari, brez katerih ne izstopimo iz hiše, zaradi dobrih razlogov - nam omogoča, da kupimo stvari, ki jih potrebujemo (in se dajo kupiti).
Zaradi tega med ljudmi kroži prepričanje, kako poboljšati »delo denarnice«. Tudi če ste od tistih, ki denarnice ne želite nositi, lahko to še vedno storite v svojo korist, tako da vedno hranite nekaj denarja v denarnici, redno iz denarnice vzamete, vendar denar tudi vračate v denarnico.

Za tiste, ki redno nosijo denarnico, ljudsko prepričanja svetujejo naslednje:
Kar se tiče barve, morajo ženske nositi zlate ali rdeče-zlate denarnice, ker je rdeča barva, barva ognja in zlato - barva zlata. Ogenj topi kovine, zato mora vaša denarnica, če upoštevate te nasvete, vedno biti polna papirnatega denarja, manj kovinskega.
Moški bi morali nositi rjave listnice-denarnice z zlatimi detajli, saj rjava, barva zemlje pomeni stabilnost, zaradi tega taka denarnica zagotavlja stabilne dohodke.

Nacionalno prepričanje prav tako zahteva, da sami vedno kupujete denarnico, da bi se izognili morebitni slabi karmi, ki jo lahko prenese donator skozi denarnico. Če ste se kljub vsemu odločili, da bi denarnico sprejeli kot darilo, mora tisti, ki ga je kupil, dati v denarnico tudi nekaj bankovcev.

V svoji denarnici vedno imejte nekaj več denarja, kot ste ocenili, da ga potrebujete, tako da bi s tem priklicali več bankovcev.

Ko izpolnite vse te pogoje, je čas, da damo denar v novo denarnico. Zelo pomembno je, da so bankovci urejeni in zloženi tako, da ne blokirajo energije vaših financ.

  Poleg tega ne smete nikoli nositi računa v denarnici, ne glede na to, ali so plačani ali ne, saj boste za sabo vlekli energijo plačila. Zato ločite v posebno torbico račune in vizitke.

STIŽU PARE:

Uradite ovih 5 trikova i novac će vam lako doći!

Uvek vam fali novca' Nemojte da brinete više. Uz pomoć ovih malih trikova stižu bolji dani.

Novčanik je jedna od stvari bez kojih nikako ne izlazimo iz kuće, i to sa dobrim razlogom - on nam omogućuje da dođemo do stvari koje nam trebaju (a koje mogu da se kupe).

Zbog toga je u narodu uvreženo verovanje kako dodatno poboljšati "rad" novčanika. Čak i ukoliko ste od onih koji ne vole da ga nose, opet može da radi u vašu korist, i to tako što ćete u njemu uvek čuvati deo novca, redovno iz njega uzimati pare, ali ih i vraćati.

Za one brojnije, koji redovno uz sebe imaju novčanik, narodno verovanje savetuje sledeće:

Što se boje tiče, žene bi trebalo da nose zlatne, ili crveno - zlatne novčanike, i to zato što je crvena vatrena boja, a zlatna - pa, boja zlata. Vatra topi metal, pa bi prema tome vaš novčanik, ukoliko pratite ove savete, trebalo da uvek bude pun papirnog novca, manje kovanog.

Muškarci bi, s druge strane, trebalo da nose smeđe novčanike sa zlatnim detaljima, i to zato što smeđa, zemljana boja označava stabilnost, pa bi samim tim i takav novčanik trebalo da im obezbedi stabilne prihode.

Narodno verovanje takođe nalaže da novčanik uvek kupite sami sebi, kako biste izbegli eventualnu lošu karmu koju vam kroz novčanik može proslediti poklonodavac. Ukoliko ste ipak rešili da prihvatite novčanik kao poklon, onaj ko ga je kupio obavezno u njega mora da stavi i par novčanica.

U novčaniku uvek imajte malo više novca nego što ste procenili da će vam trebati, kako biste samim tim prizvali još novčanica.

Kada ste ispunili sve te uslove, vreme je da se u nov novčanik stavi i novac. Tu je vrlo važno da novčanice budu uredno složene kako ne bi blokirale energiju vaših finansija.

Pored toga, u njemu nikada ne smete nositi račune, bilo da su plaćenu ili ne, jer ćete time za sobom uvek vući energiju plaćanja. Zato odvojite posebnu torbicu za račune i vizit karte.

PRIHAJA DENAR

Opravičujemo se za nevšečnosti.

Poiskusite ponovno poiskati