15 VESTERN-WESTERN

V tej kategoriji vam prikažem izdelke, katere delam sam ali v sodelovanju s  kolegami v Češkoj, Ameriki.

Prikazal bom tudi posamezne postopke izdelave, kakšnega artikla.

Če želite kakšno orodje ali barvo, za svoje delo lahko naročite, vam dobavim, takrat ko naročam izdelke za svojo proizvodnjo.

Za izdelke vestern je pomembna kakovost usnja, ker tega v Sloveniji nobeden ne proizvaja, sem prisiljen ga uvažati in to najboljšo kakovost.

Za te izdelke, ne morete koristit *KROM* strojeno usnje, lahko samo kot pomožni material, kot glavni izdelek morate koristit *VEGETABILNO* usnje, ker se, da lepo oblikovat, barvat, modelirat.

Tudi to usnje vam lahko dobavim, poglejte pod kategorijo *USNJE*

Ko je začela vestern mrzlica, sem dobavljal in zastopal nekaj firmi iz Amerike, ki v svojem programu imajo vestern izdelke.

Evforija se je polegla, ko so ljudje spoznali, da so igrače v obliki konja drage, da je to drag šport.

Treba vzdrževati konja, sebe, opremo, vse to nekaj stoji, zato se je marsikdo obrnil za cenejše izdelke, tako danes na »Žegnanju« blagoslovu konj, vidite večino s klobukom, kupljenim nekje, na tržnici za nekaj evrov, obleke so domače, ni takega folklora, kot bi moral biti na takšnih prireditvah.

»Bolo« vestern kravata se kupi okras obešen na vrvici, nikoli »Bolo« ni bil delan od vrvice, ampak od prepletenega usnja, vrvice, ki je dajala zgled pravega kavboja.

Na žalost je ekonomija, odraz trenutnega stanja, v katerem živimo.

15 VESTERN-WESTERN

Obstaja 14 izdelkov.

Prikazuje 1-14 od 14 izdelkov

Aktivni filtri