20 PASOVI USNJENI

PASOVI USNJENI

Ali usnjeni pasovi. Ali sploh imate predstavo, kako zgleda pas usnjen iz ta „Pravega usnja“?

Predstavim vam pasove usnjene katere vam lahko, naredim. Pasovi bodo urejeni po kategoriji ali slogu, kateremu pripadajo. Delam za usnjarno že trideset let, vem kaj je ta „Pravo usnje“

Barve so klasične, črna, svetlo rjava, temno rjava ali naravna, barvam po zahtevi ali lastni želji.

Ta »Pravi« usnjen pas je narejen iz enotnega usnja!! Vse ostalo je dvomljivo, iz česa in kako je narejeno. Zaradi tega mi iščejo največ stare, preizkušene vojaške pasove, ker vsi verjamejo, da so to edini usnjeni pasovi kljub temu, da v življenju, nikoli nisem delal iz drugega materiala, razen iz usnja. Moji pasovi so narejeni iz usnja debeline 3+ mm ozki in 4 mm široki, enojni, šivam po naročilu.

Zaponke so klasične, nekatere naredim po slogu in namembnosti. Zaponka igra zelo veliko podstavkov v ceni usnjenega pasa, zaponka je lahko en evro ali tudi trideset evrov. Zaradi tega so tudi cene različne, zadnje čase na ta boljše pasove dajem Inox zaponke (rosfrej) kar zelo podraži izdelek, vendar je doživljenjska garancija.

Izdelke delam, da služijo svojemu namenu, ne, da stojijo doma, ker so slabe kakovosti. Izdelke izdelujem samo iz usnja, za vsak svoj izdelek dam doživljenjsko garancijo. Ročno delam posamezne pasove, ročno barvam, graviram, oblikujem, vse, da ustrežem strankam.

Pas usnjen, mora biti sto odstotkov iz usnja, ne kakšne kombinacije usnje, umetni material, to ni usnjen pas. Cena naj vas ne zavaja, ki jo nekateri dajo visoko, potem dajo deklaracijo usnjen pas, jaz pasove izdelujem, ne dobavljam. Vsak lahko pride v firmo, da testiramo in preizkušamo.

A znate, da je usnje na Kitajskem dražje kot pri nami? Imate internet, prepričajte se.

Vam podtaknejo, drugi, tretji ali celo četrti sloj usnja, in vam prodajajo pod usnje. Mi temu rečemo Cepljenec, ker je lice odrezano, za kakšne boljše in dražje izdelke. Vi tega ne poznate, podložijo, kakšnim umetnim materialom, da dobijo debelino, pas mora biti debel, saj tri milimetra in vam prodajajo pod Usnjen pas. Pas usnjen mora biti iz 100 % usnja, ne kakšne kombinacije.

Pri nas se zelo težko dobi debelejše usnje, ker je drago, nobeden ga ne vozi v večjem na zalogo, pripeljejo kakšne ostanke iz usnjarn, ko „ Ta veliki poberejo za svoje kolekcije“ in vam podtaknejo nekaj kar trenutno ni modnega.

Najbolj prepoznaven pas usnjen med moškimi je Vojaški pas „Opasač“ ki se je delal v skupni državi. Na žalost večina tega ne ve, da je danes druga tehnologija, da jaz usnje za te pasove dobim skoraj v beli barvi, prej je bila rumena ali svetlo rjava. Take pasove, ko naredim, dam na sonce, da se sončijo, spremenijo barvo na bolj temnejšo, potem jih ponujam, ker je to replika, ne original, original se več ne naredi, ni takega usnja več.

Zaradi tega vam podtaknejo, kar koli, napišejo usnjen, usnjen je samo naziv, vse ostalo je trgovsko zavajanje. Napišejo največjo neumnost, kar sem slišal: Eko usnje! Kaj je to, krava, vzgojena na Luni?

Ljudje nasedajo na te reklame, ker še sami ne znajo, kaj je usnje, kupujejo tuje, svoje zaničujejo, svoje tovarne smo uničili, zaprli, zdaj podpiramo tujce, tuje blago. Takšni smo mi, lastno zaničujemo, zapiramo, ignoriramo, prodajamo pa tuje, pričakujemo socialno pomoč, zdravstveno varstvo, pokojnine od te družbe, a to družbo uničujemo, ker prodajamo in kupujemo tuje izdelke.

Nam pridejo in kupujejo tisti, ki cenijo domačo izdelavo, cenijo domače delo, zaupajo v našo kakovost. Torej predstavil bom tisto, kar sam delam, ne prodajam tuje!!

Kar se tiče lica usnja je to značilno:

Brazgotinjenje in manjše praske ne zmanjšajo kakovosti izdelka, ampak so značilnost pravega naravnega materiala.

Živali ne spijo po hotelih, ne uporabljajo kozmetike, normalno je, da se na koži poznajo kakšne odrgnine, praske.

20 PASOVI USNJENI

Obstaja 55 izdelkov.

Prikazuje 1-15 od 55 izdelkov

Aktivni filtri