KLASIČNI PASOVI

KLASIČNI PASOVI

Izdelujem največ, klasične usnjene pasove. Te pasove izdelujem iz bolj debelega usnja, kruponskega dela kože in tanjšega usnja, druge vrste kože, imenovan cepljenec.

Cepljenec usnje je drugi sloj kože, ki se cepi v usnjarni, je tudi usnje, ampak ne LICE usnje.

Ker ostane kosmato, se nanj gravirajo različni deseni, obdeluje se različnimi barvami.

Trdota se pa različne, to se doseže pri sami predelavi kože v usnje.

Imate bolj trdo za pasove, galanterijo, ali bolj mehki cepljenec za galanterijo, največ pa za prevleke avto sedežev, tapetniško za tapeciranje sedežev, pohištva.

Zaradi tega ostajajo večje količine tega usnja, ki ga potem kupujejo na kilograme, ostanke.

Ker je debelina tanjša, pas mora biti minimalno 3 mm debeline, ga podlagajo z umetnimi materiali, ali usnjem, da dobijo potrebno debelino.

To so tudi usnjeni pasovi, niso pa kakovostni kot pasovi iz enojnega usnja.

Zaradi tega so cenejši, zaradi tega vam tudi podtaknejo umetne materiale, ker se ne spoznate, kaj je usnje, kaj pa umetni materiali.

Trgovci se ne razumejo v usnje, za deklaracijo je odgovoren proizvajalec, ker ve, kakšen je material vgradil v ta pas. Zaradi tega imate na tuji pasovi na zadnji strani napisano; echt Leder, Genuine leather, podtaknejo vam kar koli.

Na spodnji strani dajo svinjsko usnje debeline o,5 mm, zgoraj pa umetni material, napišejo pa Genuine leather.

Potem se vi znajdite! Zaradi tega kupujte pri domači, proizvajalci, nas je še nekaj, lahko nam vržete v glavo, če vam nismo dali tega, kar ste naročili. Kitajcu tega ne morete narediti, samo obračate glavo, kaj ste kupili.,

Zelo dober opis kaj je genuine, kaj ehtra leder dobite na tej strani.

https://www.businessinsider.com/what-is-genuine-leather-2016-1

Ne varajo samo pri nas, povsod je to enako.

Zadnja beseda: če je mogoče, se izogibajte usnja, kot so vezano usnje (usnjeni prah, pomešan z vinilom, da bi ustvarili močan usnjeni videz materiala), patentirano usnje (usnje, obdelano s sijajnim plastičnim okraševanjem) in popravljeno zrnasto usnje (napačno usnje brušeno in končano s sintetičnimi materiali).

KLASIČNI PASOVI

Obstaja 8 izdelkov.

Prikazuje 1-8 od 8 izdelkov

Aktivni filtri