ENO IGELNI STROJI

Eno igelni šivalni stroji z navadnim transportom, šivanje verižno zanko

V tem poglavju so stroji eno igelni ravni z navadnim transportom. Šivani izdelek podaja podajalec, ki se potopi, ko se igla zabada do materiala. Stroji s tem načinom dajanja lahko prepoznamo samo s ploščo, ki ima odprtino za iglo. Tako se igla "vbrizga" v ploščo stroja.

Vsi stroji so sestavljeni, so opremljeni s po višini nastavljivim stojalom, ergonomsko delovno mizo, predala za orodje in motor. Motorje lahko izbirate med različnimi možnostmi. Prav tako lahko izdelujemo glede na vaše želje delovno desko, npr. Večjo, manjšo ali drugače oblikovano.

Osnovno velikost najdete v specifikaciji.

Stroji za vedno izbirajo na mero. Ker gre za velike hitrosti strojev, so opremljeni s tlačnim mazanjem (olje vlijemo v ponev olja in stroj, ki uporablja samo oljno črpalko zagotavlja vse mazanje) in standardna horizontalno nameščeni kavelj (tuljava s premerom 21 mm je bila dana na dnu, na levi.

Glede na to, kako močni so šivalni materiali, izberite ustrezno vrsto.

Uporaba sile šivalnega materiala razlikuje črko na koncu referenčnega označevanja.

Stroji z oznako LM (lahke in srednje), so namenjeni za šivanje lahkih in srednjih materialov, kot so posteljnina, zavese, srajce, bluze, krpice itd

Stroji z oznako H (Heavy) na koncu se uporabljajo za šivanje težkih materialov, kot so keper, jeansovina, Velvet, gurtne, usnje, kože in podobno.

Izberite, po tem, kar največ krat uporabljate. Vendar vam ni treba skrbeti, da ste izbrali napačen, ker se stroji lahko zlahka prilagodi na obe možnosti. Tako lahko izvajanje LM ustvariti različico H, in obratno, in vse, kar lahko storite sami.

Na splošno, se, da reči, da so stroji s spodnjim transportom namenjeni za vse šivalne operacije.

Stroji z odrezovanjem sukanca imajo integriran energetsko varčni servo motor, ki je vgrajen v glavi stroja, stroji brez rezalnika se naknadno vgrajuje servomotor).

ENO IGELNI STROJI

Obstaja 4 izdelkov.

Prikazuje 1-4 od 4 izdelkov

Aktivni filtri