ŠIVALNI TROJNI TRANSPORT

1 – igelni šivalni stroj z transportno stopo

Eno igelni ravni šivalni stroj s spodnjim transportom, igelnim transportom, a stopa transportom (Trojni transport), šivajoč vezanim šivom.

Vsi stroji so sestavljeni, so opremljeni s po višini nastavljivim stojalom, ergonomsko delovno mizo, predalom za orodje in motor. Motorje lahko izbirate med različnimi možnostmi. Prav tako lahko izdelujemo glede na vaše zahteve, npr. Večje, manjše ali drugače oblikovano delovno mizo.

Osnovno velikost vedno je mogoče najti v specifikaciji.

Stroje vam zmerom pripravimo na mero

V tem poglavju se nahajajo ravni 1-igelni šivalni stroji s spodnjim, igelnim in stopa transportom.(Trojni transport) Pri šivanju je izdelek transportiran istočasno, spodnjim transportom (grabljicam) šivanko in stopo.

Stroji so primerni tudi za tapetniško delo. Razdalja od igle do ohišja stroja, roka je dolžine od 25 cm do 100 cm, na teh strojih lahko šivate velike, razmere izdelkov, kot so zofe, rjuhe, blazine in podobno. Najbolje prodajani osnovna model je GF-1131-443 MH / L34 model z servo motorjem. Celotno avtomatiziran stroj z Obrezom sukanca, programskim končevanjem, spusti niti in elektromagnetnim dvigovanjem stope je model GF-1131-447 MH / L34. Pridite in ga preizkusite. Stroji so dobavljeni z velikim grajferom, ki so primerni za šivanje srednjih in težkih materialov. Vsem strojem dobavljamo tudi stope za polaganje trak, stope za zadrge, zložljiva ravnila, priprave za polaganje traka, robile in mnoge druge naprave. V podrobnosti so predstavljeni dodatki, ki se lahko uporabljajo na teh stroji, ki jih proizvaja Garudan.

ŠIVALNI TROJNI TRANSPORT

Obstaja 4 izdelkov.

Prikazuje 1-4 od 4 izdelkov

Aktivni filtri