DENARNICE FOTOGRAFIJA

40,00 €

Denarnice usnjene, na kateri so različne slike, narejene foto postopkom. Slike narejene na osnovo sloga, kI mu pripadajo. Denarnica komplet narejena iz usnja.

Količina
Na zalogi

Usnjeni so tudi notranji deli, ni tekstila. Usnjena denarnica mora biti narejena iz usnja, ne več, kot polovica iz tekstila, deklaracija pa Usnjena denarnica.

To so denarnice narejene, samo po en kos, podobne naredim, enake pa ne. Postopek izdelave je ročni, ni možno dveh denarnic narediti enako ročnim delom.

Lahko naročate po številkah, ki so na denarnici, ko se model proda, izdelava in dobava nove je minimalno 14 dni. Vsaka denarnica ima:

- 5 predala za kartice

- 2 predala za papirni denar

- 2 predala za dokumente, slike

- 1 predal zelo veliki za drobiž

Za kartice je več kot dovolj pet predala, potrebujete štiri predala, eden je rezervni. Danes, ko imamo pametne telefone, ne treba je nam kartice nositi v denarnici. Vse trgovske in druge kartice vložite na telefon, moje kartice.

Predal potrebujete za osebno, vozniško, zdravstveno in bančno kartico, vse ostale kartice pa na aplikacijo v telefonu.

Mere denarnice so na sliki, a imate kakšno željo, kaj bi imeli na denarnici, napišite, prvo naredim sliko na denarnico, pošljem sliko, da pogledate, ali ste zadovoljni, grem v izdelavo.

To so primerne denarnice za raznorazne obletnice, rojstne dneve, darila. Lahko vam naredim tudi kakšen napis na denarnico. Cena denarnice za tako delo, ročni postopek izdelave je več kot ugodna.