• Nov

IN TO JE USNJE

0,00 €

Stranka pride, pravi: Imaš usnjen pas, samo ne taki, kot sem kupil, to je tudi usnje? Pogledam pas, ki je prinesel, v slovenskem jeziku piše: Pravo usnje

Še v našem jeziku od stranki in ljudi delajo norce.

Količina
Na zalogi ni dovolj izdelkov

Pravim stranki: Odnesi nazaj, vrzi v glavo, to je kriminal, Pravo usnje, pas se razpada!

Pravi: Se ne bom tožaril za nekaj evrov. In to je to, ne boste se tožarili, zato delajo, kar hočejo.

Pas narejen, zgoraj usnje, krom usnje, spodaj pa umetni material, ki se za nekaj časa začne razpadati sam od sebe.

Tak pas, posebej, če v slovenskem jeziku piše usnje, v vsakem trnutku lahko vrnete in zahtevate novi pas iz usnja, ker je to zavajanje potrošnika, kriminal.

Potem nas nekaj, ki v Sloveniji, še delamo tako kot se mora delati, dobimo po nosu, ko pridejo stranke, lomijo nam pasove, testirajo, tam pa ne upajo, ne bodo se tožili za nekaj evrov.

In zakaj je to tako? Ker ko napiše na pas, Pravo usnje, da znak usnja, doseže večjo ceno, zavede stranko, dobi večji zaslužek, stranke tega ne prijavljajo, rajši kupijo drugi pas in so tiho.

Za ta pas je uporabljeno krom strojeno usnje, ki je v startu cenejše od vegetabil, naravno strojenega usnja, to usnje se dela do debeline dva milimetra.

Ker dober pas mora biti debeline minimalno tri milimetra, ga podložijo umetnim materialom, da dobijo debelino. Tako pa lažejo strankam.

Umetni materiali so vremensko omejeni, zaradi potenja, začnejo še prej razpadati.

Takšen pas v vsakem primeru lahko, odnesete nazaj zamenjati, ker je lažna deklaracija, zavajanje stranke in potrošnika.

Usnje nikoli ni bilo poceni, kupujte pri domači proizvajalci, tudi če je dražje, ta denar ostane v državi, od tega dobivate pokojnine, socialno pomoč.

To je samo eden od primerov, takih je veliko, ljudje so rajši tiho, kot da se tožarijo, prijavljajo, kar se ne ve, se ne ukrepa, zaradi tega sem ta primer objavil.