STROJ ZA RAZTEZANJE ČEVLJEV

366,00 €

Na prodajo nov stroj za raztezanje, prilagajanje čevljev nogi. Najslabše in zelo boleče, ali nogo prilagajate čevlju.

V nekih davnih časi, ta stroj, pripravek so imele vse trgovine, ki so prodajale obutev, danes pa niti ne znajo, kaj je to!

Količina
Zadnji izdelki v trgovini

Dovolj je, ali si pogledate noge, niste prepričani, nogo na papir, zarišite svinčnikom okoli svojega stopala, izrežite, dejte skupaj, poglejte, kako so vam stopala različna.

Kupujete čevlje, vsaka serija ali model čevljev je delan po isti seriji kopit, enima so prav, drugima ne. Niste kupili čevljev po naročilu, kupili ste industrijsko, izdelane čevlje.

Čevlji se kupujejo popoldne, ko je noga zatečena, utrujena, ne zjutraj, ko si je odpočita.

Potem vas čevelj „žuli“, ne žuli vas, noga vam je zatekla, utrujena, potem take čevlje nosite čevljarju, teh nekaj, ki še nekaj znajo, drugi samo opravljajo. Vsak čevljar mora imeti takšen stroj, pripravek, da vam čevlje prilagodi nogi.

Čevljar, ki tega stroja, pripravka nima, ni noben čevljar, izgovor: Mi se ne izplača, nikoli ga ne plačam, je samo zavajanje stranke. Ali je pravi čevljar, pogleda vam noge, že zna, kje čevlje raztegniti, prilagoditi nogi, ne nogo čevlju.

Pišem samo za usnjene čevlje, umetni materiali se ne prilagajajo, ali pa, vrnejo se potem.

Mi smo svoje tovarne uničili, mi bomo hodili bosi, nobeden ne bo znal izdelovati čevljev.

Nismo cenili svojih izdelkov, kakovost, kupujemo tuje čevlje, tudi, ali so bili dražji, so bili kakovostni,

poglejte v časih v kakšno ortopedsko ambulanto, posebej otroke kako imajo uničena stopala.

Mi proizvajamo invalide, posebej otroke, revež ne zna povedati, da so mu čevlji prekratki, da ga bolijo noge, potem pa pride v ortopedsko ambulanto.

Delam z eno ortopedijo, vidim, kolik otrok ima poškodovane noge, tako majhen, a že nosi ortopedske čevlje. Treba še kakšen komentar?