USNJE ZA PASOVE

79,30 €

Usnje-krupon za izdelavo usnjenih pasov, torb, jermenarskih izdelkov, konjske opreme, etuijev za orožje, pasov za orožje.

Dolžine do 150 cm. Debelina 3,5 - 4 mm. Krupon je najbolj kakovosten del kože, je tudi najdražji del kože živali.

Količina
Dobava po naročilu minimum 14 dni

Idealno za izdelavo pasov vseh širin. Barva, temno rjava, svetlo rjava, črna. Odlična obdelovalna sposobnost, zaokroževanje roba, poliranje.

Zelo dober izkoristek, ker je oblika skoraj pravokotna. Usnje se dobavlja cele kože, ni možno dobiti kos usnja, za to imate prodajo po kosi.

Dobava je po naročilu. Na zalogi imam samo za svoje potrebe, pa še kakšno kožo za stranke. Preverite zalogo, pokličite.

CENA JE ZA 1 m2, VSAKA KOŽA JE VEČJA KOT EN METER. PROGRAM NE VE VELIČINE KOŽE, ZARADI TEGA NE POVE CENE CELE KOŽE. PRIBLIŽNA VELIČINA KOŽE JE VIDNA NA SLIKI. NAROČATE LAHKO SAMO ENO KOŽO, NE EN METER, KOŽO NE REŽEM!! CENA ENEGA METRA KVADRATNEGA JE Z DAVKOM. CENA JE INFORMATIVNA ZA ENO KOŽO, KAR STANE OD 120-160 €. KOŽA NI SKAJ, DA SE REŽE NA METRE! MANJŠE KOSE, PASOVE, DA LAHKO SAMI NAREDITE PAS, DOBITE POD USNJE: PRODAJA V FIRMI!

HR

Koža za pojaseve-remene

Koža-krupon za izradu kožni remena, torbi, remenarski proizvoda, opreme za konje, remena za oružje, pojaseva za oružje.

Dužina 120 do 150 cm. Debljina 3,5 do 4 mm. Idealno za proizvodnju svih širina pojasa, remena. Boja, tamno smeđa, svijetlo smeđa, crna.

Izvrsna sposobnost obrade, zaobljeni rubova, poliranja. Vrlo dobara izkoriščenost, jer oblika je gotovo pravokutnog oblika. Koža se isporučuje cjele kože, nije moguće dobiti komad kože, za to imate okrajak.Dostava na zahtjev. Na lageru imam samo za sebe i svoju potrošnju.