USNJE CEPLJENEC

42,70 €

Po naročilu dobavim goveje usnje, cepljenec debeline 2,5 -3 mm. Od usnja lahko izdelujete cenejše usnjene pasove, torbe, torbe za motoriste, moto opremo.

Količina
Dobava samo po naročilu 14 dni

Usnje je v ploščah, veličine plošč lahko pogledate na sliki. Usnje je v črni in barvah na sliki, dobavim samo po naročilu. Na zalogi vzorci izdelkov in usnje samo, da lahko pogledate, kako so oblikovane plošče.

Lahko vam naredim modele, orodje za izdelavo in obdelavo tega usnja. Cena trenutno tega usnja je 35,00 € m2 brez davka na dodano vrednost.

Usnje dobavim po predhodnem naročilu, za svojo izdelavo dobavim samo količine, ki jih sam lahko predelam. Različne barvne kombinacije, vidno na slikah, ni omejena količina naročila, dobavim, takrat ko zberem dovolj naročil, zelo dolga pot je do tega usnja.

HR

KOŽA CJEPANIK

Na zahtjev, vam nabavim goveđi cjepanik. Špalta je debljine od 2,5 do 3 mm. Iz kože možete napraviti jeftinije kožne remene, torbe za motor, moto opremu.

Koža je u pločama, kolika je veličina možete vidjeti na slici. Koža samo u crnoj boji, isporučuju se samo po narudžbi. Uzori su u firmi, proizvode iz te kože možete vidjeti, kako izgledaju ploče možete vidjeti. Mogu vam napraviti razne modele, alate za sječenje i proizvodnju. Cijena ove kože je trenutno 35.00 € m2 bez poreza na dodanu vrijednost. Kožu dovezem po prethodnom dogovoru, za svoju proizvodnju dovezem količine koje sam koristim.